Шафа-купе з ЛДСП своїми руками

Шафу-купе цілком можна виготовити своїми руками, заощадивши на покупці готового виробу і врахувавши особливості вашого приміщення. Це досить універсальний і функціональний елемент меблевої обстановки, який буде доречний як в невеликих квартирах, так і величезних котеджах.

Новачкові може здатися, що виготовлення такої конструкції досить складний процес, проте на ділі все виявляється простіше, завдяки допомозі таких сервісів, як наша компанія, яка займається найскладнішими роботами - розпилом матеріалу і його Кромкування. Від вас буде потрібно тільки попередній креслення з розмірами і внутрішній план розташування полиць і штанг для плічок одягу.

З чого почати

Основні комплектуючі для шафи-купе - це його матеріал основи (в основному ДСП), задня стінка ДВП, система розсувних дверей і дзеркал, яка замовляється окремо, а також фурнітура (ручки, тримачі полиць і інше). Ламінована ДСП на сьогодні є основним матеріалом виготовлення шаф купе, завдяки величезній різноманітності кольорової палітри, легкості в обробці і чудовому зовнішньому вигляду.

Наша компанія допоможе вам, виконавши основні роботи по розпилюванню та обробці крайок, а також намітивши і висвердливши місця для з'єднань Конфірмат. Замовивши у нас ламіновану ДСП для шафи-купе, ви також заощадите, адже це один з найбільш недорогих матеріалів, який легко при е піддається обробці. За вашим бажанням ми виконаємо найскладніші розпили, виріжемо круглі полки, підготуємо місця для петель і кріплень.

Фурнітура для шафи-купе

Даний компонент є основним в доданні вашому шафі закінченого вигляду і індивідуальності. Фурнітура підбирається виходячи із загальної кількості полиць, дверей, місць для верхнього одягу і включає в себе:

• монтажні конфірмати і саморізи;

• штанги під плаща

• направляючі для висувних полиць і дверей;

• власники полиць і штанг;

• ручки і подполочнікі (дозволяють регулювати полки по висоті).

Вся інша збірка не представить для вас особливих зусиль, якщо ви хоч трохи маєте уявлення про призначення викрутки і шурупів. Якщо ви вперше замовляєте шафа в будь-якої компанії, переконайтеся також відповідно його кольору ваших вподобань, бо часто буває так, що один і той же відтінок у різних виробників може відрізнятися (бути трохи темніше або світліше).